Akut tandlæge i Sydjylland

Har du brug for at komme til akut tandlæge i Syd- og Sønderjylland har du flere muligheder – også i weekenden.

I hverdagene har Tandlægerne i Jels garanti for en akut tid samme dag, hvis du ringer inden klokken 11. Uanset om du er fast patient i klinikken eller har brug for en akut tandlæge, fordi din egen har ferielukket eller på anden måde ikke har mulighed for at hjælpe dig.

Telefonnummeret er 74 55 23 04 og du kan ringe fra klokken 8.

Klinikken har åbent fra 8-18 mandag til torsdag og fra 8-15 om fredagen og du får en akut tid i løbet af åbningstiden. Jo tidligere på dagen du ringer, jo hurtigere har tandklinikken mulighed for at hjælpe dig af med dine tandsmerter eller på anden måde påbegynde den relevante tandbehandling.

Akut tandlæge i weekenden

De fleste har en forventning om, at det i weekenden kun er muligt at komme akut til tandlæge hos Tandlægevagten i Syd- og Sønderjylland, når tænderne driller.

I Sydjylland har du dog hver anden lørdag en ekstra mulighed hos Tandlægerne i Jels. I lige uger holder klinikken nemlig åbent for planlagte tandlægebesøg – men kan også tilbyde en akut tid, så længe der er mulighed for det indenfor åbningstiden.

Tandlægerne i Jels modtager også nye patienter om lørdagen, både i og udenfor Sydjylland. Bor du andre steder i Danmark, har du således også mulighed for at komme til akut tandlæge om lørdagen i klinikken.

Har du brug for en akut tandlæge om lørdagen anbefales det, at du ringer så snart telefonerne hos Tandlægerne i Jels åbner klokken 8. Telefonnummeret er 74 55 23 04.

Akut tandlæge uden merpris

Det er ikke dyrere at komme til akut tandlæge hos Tandlægerne i Jels, end hvis du skulle have udført den pågældende behandling til et planlagt besøg.

Særligt her adskiller klinikken sig fra et besøg hos Tandlægevagten. Hos sidstnævnte skal der for voksne betales et tillæg for behandling udenfor den ordinære åbningstid, ligesom der altid er et krav om mindstebeløb.

Sådan er det ikke, når du tager til akut tandlæge i Jels. Her koster din behandling det samme, som den plejer. Ovenikøbet er det endda ofte billigere end hos mange større tandlægekæder – og i nogle tilfælde kan du spare helt op til 40% på din tandlægeregning.

Læs mere hos Tandlægerne i Jels.

Tandlægevagten