Tandlæger med akutte tider

Find et overblik over de tandlæger som tilbyder akutte tider til tandbehandling og tandskader her

Desværre opstår tandpine og tandskader sjældent belejligt – og desværre også i weekender, om aftenen eller når din egen tandlæge af andre årsager har lukket. Det betyder imidlertid ikke, at din tandpine ikke skal og kan behandles med det samme. For det kan den!

Står du i den uheldige situation, at du døjer med en akut tandskade, kan du få hjælp hos en akut tandlæge. Her vil du som regel kunne få en tid samme dag, så du kan få vurderet, hvor presserende behandlingen er, og i givet fald få din tandskade fikset med det samme.

Vink farvel til tandpine og få ro i sindet – selv om aftenen, i weekender og på helligdage.
Hvorfor får man pludselig tandpine?

Smerter er altid kroppens måde at fortælle dig, at noget ikke er, som det skal være. Og særligt ved tandpine kan det være vigtigt at få gjort noget ved problemet med det samme. På den ene side er det ikke rart at gå rundt med tandpine, og på den anden side kan stærk tandpine også være et signal om, at der er et underliggende problem, der hurtigt skal gøres noget ved, så det ikke udvikler sig til noget større.

Ring til akut tandlægen, hvis du er i tvivl

Har været ude for en ulykke og beskadiget dine tænder? Døjer du med stærk tandpine? Eller har du pludseligt fået en tandbyld? Der kan være mange gode grunde til at kontakte en akut tandlæge. Fælles for dem alle er, at de kræver hurtig handling, så du igen kan få det bedre.

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte en akut tandlægen nær dig og få en snak om netop din problemstilling. Tandlægen vil kunne rådgive og vejlede dig omkring, hvor presserende behandlingen er. Det hjælper dig med at beslutte, om behandlingen skal ske med det samme, eller om det kan vente. Samt hvilke forholdsregler du skal træffe, hvis du for eksempel har slået en tand eller dele af en tand ud eller døjer med en tandinfektion.

Undgå tand-panik og bliv hurtigt smertefri

Har man virkelig tandpine eller en smertefuld tandbyld, eller har man været ude for en ulykke og slået nogle tænder løst eller ud, kan man hurtigt komme til at gå i panik. Hvad skal der ske, og hvordan forholder man sig lige for at begrænse skaden mest muligt? Nej, de færreste mennesker har i forvejen overvejet, netop disse spørgsmål, og har du eksempelvis slået en tand ud, er hurtig handling altafgørende, for at denne eventuelt stadig kan reddes.

En akut tandlæge vil kunne vejlede og rådgive dig, når du eller en af dine kære står midt i situationen, så du kan træffe det rigtige valg og få begrænset skaden mest muligt. Når først du har et overblik over, hvad der skal ske, hjælper det også med at holde nerverne i ro og handle velovervejet, så du hurtigt kan blive smertefri igen.

Find tandlæge med akutte tider på Tandskade.dk

Står du uden for din tandlæges almindelige åbningstid og har virkelig behov for hjælp, så fortvivl ikke og kontakt i stedet en tandlæge med akutte tider et sted i nærheden af dig. Her på siden har vi samlet tandlæger med akutte tider i hele landet, så du let og hurtigt kan finde en dygtig og erfaren tandlæge, der kan hjælpe dig med netop din tandskade.

Priser og vilkår varierer fra tandlæge til tandlæge, så forhør dig eventuelt hos din klinik, inden du booker en tid. Vi håber, at du finder en god tandlæge her på siden og ønsker allerede nu god bedring og et sundt og godt smil i mange år.